Sportpaket från Bodystore.com

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Träning  |  Daterat - 2010-09-28 » 11:54:24

Har varit och hämtat ut paket nu. Detta var vad det innehöll.

Star Nutritions Calcium Pyruvat ökar fettförbränningen under träning och minskar fettinlagringen efter måltid.

  • Hjälper dig att förlora fett.
  • Ökar kolhydratförbrukningen.
  • Ökar den muskulära uthålligheten.
  • Hjälper dig att träna längre med ökad intensitet

Pyruvat blidas i musklerna då muskelcellerna förbränner kolhydrater, vilket sker i början av ett träningspass, eller då blodsockret är högt. Pyruvat fungerar som länk mellan energiutvinning från kolhydrater till en effektiv fettförbränning. Ett tillskott av pyruvat startar och optimerar snabbt fettförbränningen, samtidigt som muskelglykogen sparas. Pyruvat ökar energin och minskar mjölksyrabildningen under långvarig konditions- eller fettförbränningsträning. Kalciumtillskott och höga kalciumnivåer i kroppen minskar fettinlagringen och ökar termogenes och cellernas förmåga att förbränna fett. Star Nutritions Calcium Pyruvat ger en effektiv fettförbränning dygnet runt och ökar prestationsförmågan och uthålligheten under träning.

Portionsstorlek: 4 kapslar
Portioner per burk: 30

Dosering:
Tag 4 kapslar tre gånger per dag. Kapslarna sväljes hela.
Varje kapsel innehåller 500mg Calcium Pyruvate

PYRUVAT är en effektiv fettförbränningsprodukt för att bli av med de sista och mest envisa kilona. Används tillsammans med en diet under 2000 kcal varar kolhydraterna bör motsvara högt 800 kcal (40 energi%) av det totala kaloriintaget. PYRUVAT innehåller en stabil form av pyrudruvsyra som är ett kroppseget ämne som bildas från glukosomsättningen (glykolysen) där glukos (som innehåller sex kolatomer) ger två pyruvatmolekyler (som innehåller 3 kolatomer). I citronsyracykeln bildas koldioxid från pyruvatmolekylerna, samtidigt som det bildas adenosintrifosfat (ATP) och reducerat coenzym (coenzym-2H). Då borde Pyruvat kanske påverka prestationsförmågan? Ja, i varje fall teoretiskt.

Ronald Stanko, forskare vid University of Pittsburg Medical Center har gjort flera undersökningar med pyruvat och bl a visat att pyruvat kan öka den muskulära uthålligheten i armar och ben med 20 procent och att gränsen till total utmattning fördröjs markant. Dock var doserna i dessa studier extremt höga (100 gram pyruvat dagligen). Stanko säger dock att doserna var så höga därför att man ville vara säker på att se resultat i undersökningarna. "Ingen visste vid den tiden att lägre doser också var effektiva. Ett amerikanskt läkemedelsföretag planerade att patentera och lansera pyruvat som ett viktminskningsmedel. Deras opublicerade studier visade att man fick lika bra effekt vid 5 gram som 15 gram dagligen," säger Stanko.

Vad finns det för forskning om Pyruvat som visar att det bränner fett? Det finns flera studier som indikerar att PYRUVAT kan ha effekt på kroppens fettförbränning, bl a en som är publicerad i American Journal of Clinical Nutrition, visade Stanko att kvinnliga försöksobjekt som fick pyruvattillskott i tre veckor gick ned 37% mer i vikt (5.9 kg resp 4.3 kg) och 48% mer i fett (4 kg resp 2,7 kg). Detta innebär att pyruvattillskott kan hjälpa kroppen att bränna upp till nästan ett halvt kilo per vecka utöver den vanliga viktnedgången. Dessa kvinnor var ganska ordentligt överviktiga (i snitt vägde de 110 kg), åt bara 100 kalorier och konsumerade 30 gram pyruvat. Men som Stanko nämnde så är troligen även lägre doser lika effektiva. Överskott av PYRUVAT verkar vara bortkastat, vilket berkäftades i den senaste studien som publicerats:

I en 6-veckors studie av Kalman D gav man 26 måttligt överviktiga personer 6 gram Puruvat dagligen eller placebo (sockerpiller) i samband med en diet på 2000 kcal och en 45-60 minuters träning tre gånger i veckan. Efter 6 veckor kunde man se att gruppen som fått Puruvat hade gått ned -2.5 kg i fett (P<0.001), dvs minskat sin fettprocent från 23 % till 20.3% på bara sex veckor. Den grupp som tränade och åt likadant hade inte gått ned i vikt alls.

Biverkningar: Det finns inga biverkningar vid normal användning. (upp till 10 tabletter per dag).

 


 

Optinut, 40 g, Fruit & Nuts

Star Nutritions nya Optinut är en unik dietbar. Optinut innehåller hydrolyserat vassleprotein samt nyttiga fettsyror, och har ett mycket lågt sockerinnehåll och GI värde. Optinut är troligtvis den enda nötbaren som tagits fram speciellt för diet och muskeluppbyggnad. Optinut är ett perfekt snack för dig som vill hålla formen!

Optinut innehåller främst nötter, mandlar och proteingranulat som ger rikligt med protein, omättade fetter, mineraler och vitaminer. Optinut är berikad med peptider från hydrolyserat vassleprotein ”Optipep” vilka snabbt ökar mängden aminosyror i kroppen. 

Optinut innehåller MCT (medellånga fettsyror) som har positiv inverkan på fettförbränningen. MCT är en typ av fett som inte lagras i fettdepåerna och inte påverkar insulinnivåerna. MCT förbränns direkt i levern, ökar värmeproduktionen och minskar problem med hunger och sötsug under diet. Ett intag av MCT besparar glykogendepåerna i musklerna, vilket är positivt för dina prestationer under träningen. En bar innehåller endast 2,4 g sockerarter och har ett mycket lågt GI värde.

Näringsinnehåll
Per 100 g Per bar, 40 g
Energi

431 kcal / 1800 kJ
172 kcal / 720 kJ
Protein
25,4 g
10,2 g
Totalt kolhydrater

34,7 g
13,9 g
varav sockerarter 5,7 g 2,3 g
varav sockeralkoholer* 20 g 8 g
Net carbs 14,7 g 5,9 g
Fett 23,3 g 9,3 g
därav mättat fett 6,5 g 2,6 g
Fibrer 10,7 g 4,3 g
Natrium
0,31 g
0,1 g

* Sockeralkoholer ger 2,4 kcal/g.

Ingredienser: Sorbitol, jordnötter, Överdrag: Vit choklad med sötningsmedel (12.5%) (maltitol, kakaosmör, mjölkfett, emulgeringsmedel (soja lecitin), vanilj), sojagranulat, sojakrisp (sojaprotein, tapioca stärkelse, salt), vetestärkelse, fuktighetsgivare (glycerol), mandel (5,1%), vassleproteinkrisp (vassleprotein, rismjöl), aprikoser (4,1%), (innehåller sulphur dioxide), caschewnötter (3,6%), palmfett, sojaprotein, pistagenötter (3,1%), vassleprotein (hydrolyserat vassleproteinkoncentrat, vassleproteinkoncentrat, vassleproteinisolat), salt, emulgeringsmedel (sojalecitin), surhetsreglerande medel (citronsyra).

5 st opti nut.

 


 

Pulsmätare, PM25

Prisbelönt i "Runners world". EKG, exakt pulsmätning, maxpuls, kalori- och fettförbrukning, larmklocka & stoppur, vattensäker 30m.

Vill du hålla extra koll på din träning? Med PM25 från Beurer kan både nybörjare och redan aktiva idrottare hålla ett öga på flera data. Pulsmätaren är lättanvänd och elegant och i en unisex variant som passar både kvinnor och män.

Funktioner

  • EKG, exakt pulsmätning.
  • Analog överföring.
  • Max puls.
  • Kalori- och fettförbrukning.
  • Tid & datum.
  • Larmklocka & stoppur.
  • Vattensäker 30m

Detta ingår

  • Pulsmätare PM25
  • Förvaringsbox
  • Svensk bruksanvisning
  • 2 års BEURER garanti

 

Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?