Wiiihoo

Kommentarer - 2 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-09-29 » 22:25:35
YES YES YES ikväll kl 23:00 är det Xgames på SVT1.

Äta lite mellis nu

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-09-29 » 14:58:34
Känner att jag börjar bli lite små hungrig så jag ska nog äta lite mellis. Har tränat och hållt på idag och är långt ifrån färdig.

Träningsblogg

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Träning  |  Daterat - 2010-09-28 » 15:08:21
Hej!
Nu har jag gjort en träningsblogg för er som är lite mer intresserade av min träning. Denna blogg kommer fortfarande vara kvar.
Enda skillnaden är att på min träningsblogg kommer jag skriva enbart om min träning, hälsa och lägga upp information inom träning och hälsa. Här kommer jag kanske enbart skriva att jag har tränat det ena eller det andra.
Så för er som vill hänga med mer ingående i min träning besök då min träningsblogg.

michellestraning.blogspot.com

Sportpaket från Bodystore.com

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Träning  |  Daterat - 2010-09-28 » 11:54:24

Har varit och hämtat ut paket nu. Detta var vad det innehöll.

Star Nutritions Calcium Pyruvat ökar fettförbränningen under träning och minskar fettinlagringen efter måltid.

  • Hjälper dig att förlora fett.
  • Ökar kolhydratförbrukningen.
  • Ökar den muskulära uthålligheten.
  • Hjälper dig att träna längre med ökad intensitet

Pyruvat blidas i musklerna då muskelcellerna förbränner kolhydrater, vilket sker i början av ett träningspass, eller då blodsockret är högt. Pyruvat fungerar som länk mellan energiutvinning från kolhydrater till en effektiv fettförbränning. Ett tillskott av pyruvat startar och optimerar snabbt fettförbränningen, samtidigt som muskelglykogen sparas. Pyruvat ökar energin och minskar mjölksyrabildningen under långvarig konditions- eller fettförbränningsträning. Kalciumtillskott och höga kalciumnivåer i kroppen minskar fettinlagringen och ökar termogenes och cellernas förmåga att förbränna fett. Star Nutritions Calcium Pyruvat ger en effektiv fettförbränning dygnet runt och ökar prestationsförmågan och uthålligheten under träning.

Portionsstorlek: 4 kapslar
Portioner per burk: 30

Dosering:
Tag 4 kapslar tre gånger per dag. Kapslarna sväljes hela.
Varje kapsel innehåller 500mg Calcium Pyruvate

PYRUVAT är en effektiv fettförbränningsprodukt för att bli av med de sista och mest envisa kilona. Används tillsammans med en diet under 2000 kcal varar kolhydraterna bör motsvara högt 800 kcal (40 energi%) av det totala kaloriintaget. PYRUVAT innehåller en stabil form av pyrudruvsyra som är ett kroppseget ämne som bildas från glukosomsättningen (glykolysen) där glukos (som innehåller sex kolatomer) ger två pyruvatmolekyler (som innehåller 3 kolatomer). I citronsyracykeln bildas koldioxid från pyruvatmolekylerna, samtidigt som det bildas adenosintrifosfat (ATP) och reducerat coenzym (coenzym-2H). Då borde Pyruvat kanske påverka prestationsförmågan? Ja, i varje fall teoretiskt.

Ronald Stanko, forskare vid University of Pittsburg Medical Center har gjort flera undersökningar med pyruvat och bl a visat att pyruvat kan öka den muskulära uthålligheten i armar och ben med 20 procent och att gränsen till total utmattning fördröjs markant. Dock var doserna i dessa studier extremt höga (100 gram pyruvat dagligen). Stanko säger dock att doserna var så höga därför att man ville vara säker på att se resultat i undersökningarna. "Ingen visste vid den tiden att lägre doser också var effektiva. Ett amerikanskt läkemedelsföretag planerade att patentera och lansera pyruvat som ett viktminskningsmedel. Deras opublicerade studier visade att man fick lika bra effekt vid 5 gram som 15 gram dagligen," säger Stanko.

Vad finns det för forskning om Pyruvat som visar att det bränner fett? Det finns flera studier som indikerar att PYRUVAT kan ha effekt på kroppens fettförbränning, bl a en som är publicerad i American Journal of Clinical Nutrition, visade Stanko att kvinnliga försöksobjekt som fick pyruvattillskott i tre veckor gick ned 37% mer i vikt (5.9 kg resp 4.3 kg) och 48% mer i fett (4 kg resp 2,7 kg). Detta innebär att pyruvattillskott kan hjälpa kroppen att bränna upp till nästan ett halvt kilo per vecka utöver den vanliga viktnedgången. Dessa kvinnor var ganska ordentligt överviktiga (i snitt vägde de 110 kg), åt bara 100 kalorier och konsumerade 30 gram pyruvat. Men som Stanko nämnde så är troligen även lägre doser lika effektiva. Överskott av PYRUVAT verkar vara bortkastat, vilket berkäftades i den senaste studien som publicerats:

I en 6-veckors studie av Kalman D gav man 26 måttligt överviktiga personer 6 gram Puruvat dagligen eller placebo (sockerpiller) i samband med en diet på 2000 kcal och en 45-60 minuters träning tre gånger i veckan. Efter 6 veckor kunde man se att gruppen som fått Puruvat hade gått ned -2.5 kg i fett (P<0.001), dvs minskat sin fettprocent från 23 % till 20.3% på bara sex veckor. Den grupp som tränade och åt likadant hade inte gått ned i vikt alls.

Biverkningar: Det finns inga biverkningar vid normal användning. (upp till 10 tabletter per dag).

 


 

Optinut, 40 g, Fruit & Nuts

Star Nutritions nya Optinut är en unik dietbar. Optinut innehåller hydrolyserat vassleprotein samt nyttiga fettsyror, och har ett mycket lågt sockerinnehåll och GI värde. Optinut är troligtvis den enda nötbaren som tagits fram speciellt för diet och muskeluppbyggnad. Optinut är ett perfekt snack för dig som vill hålla formen!

Optinut innehåller främst nötter, mandlar och proteingranulat som ger rikligt med protein, omättade fetter, mineraler och vitaminer. Optinut är berikad med peptider från hydrolyserat vassleprotein ”Optipep” vilka snabbt ökar mängden aminosyror i kroppen. 

Optinut innehåller MCT (medellånga fettsyror) som har positiv inverkan på fettförbränningen. MCT är en typ av fett som inte lagras i fettdepåerna och inte påverkar insulinnivåerna. MCT förbränns direkt i levern, ökar värmeproduktionen och minskar problem med hunger och sötsug under diet. Ett intag av MCT besparar glykogendepåerna i musklerna, vilket är positivt för dina prestationer under träningen. En bar innehåller endast 2,4 g sockerarter och har ett mycket lågt GI värde.

Näringsinnehåll
Per 100 g Per bar, 40 g
Energi

431 kcal / 1800 kJ
172 kcal / 720 kJ
Protein
25,4 g
10,2 g
Totalt kolhydrater

34,7 g
13,9 g
varav sockerarter 5,7 g 2,3 g
varav sockeralkoholer* 20 g 8 g
Net carbs 14,7 g 5,9 g
Fett 23,3 g 9,3 g
därav mättat fett 6,5 g 2,6 g
Fibrer 10,7 g 4,3 g
Natrium
0,31 g
0,1 g

* Sockeralkoholer ger 2,4 kcal/g.

Ingredienser: Sorbitol, jordnötter, Överdrag: Vit choklad med sötningsmedel (12.5%) (maltitol, kakaosmör, mjölkfett, emulgeringsmedel (soja lecitin), vanilj), sojagranulat, sojakrisp (sojaprotein, tapioca stärkelse, salt), vetestärkelse, fuktighetsgivare (glycerol), mandel (5,1%), vassleproteinkrisp (vassleprotein, rismjöl), aprikoser (4,1%), (innehåller sulphur dioxide), caschewnötter (3,6%), palmfett, sojaprotein, pistagenötter (3,1%), vassleprotein (hydrolyserat vassleproteinkoncentrat, vassleproteinkoncentrat, vassleproteinisolat), salt, emulgeringsmedel (sojalecitin), surhetsreglerande medel (citronsyra).

5 st opti nut.

 


 

Pulsmätare, PM25

Prisbelönt i "Runners world". EKG, exakt pulsmätning, maxpuls, kalori- och fettförbrukning, larmklocka & stoppur, vattensäker 30m.

Vill du hålla extra koll på din träning? Med PM25 från Beurer kan både nybörjare och redan aktiva idrottare hålla ett öga på flera data. Pulsmätaren är lättanvänd och elegant och i en unisex variant som passar både kvinnor och män.

Funktioner

  • EKG, exakt pulsmätning.
  • Analog överföring.
  • Max puls.
  • Kalori- och fettförbrukning.
  • Tid & datum.
  • Larmklocka & stoppur.
  • Vattensäker 30m

Detta ingår

  • Pulsmätare PM25
  • Förvaringsbox
  • Svensk bruksanvisning
  • 2 års BEURER garanti

 

Då var halva veckans träning planerad

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Träning  |  Daterat - 2010-09-27 » 17:56:38
Och så här ser det ut:
Måndag (alltså idag)
Sidoutfall 3x30
Benböj till tåstående 3x10
Utfall gå bakåt-balans 3x30
Bäckenlyft gå en bit 4x antal steg
Tryck på knäna rotation 4x12 på varje sida
+stretch

Tisdag
Utfall med axelpress 2x20
Axelpress med hantlar 3x15
Tricepsarmhävningar 3x15
Flyga med armarna 3x30
Tryck på knäna 3x20
+ stretch

Onsdag
Sidoutfall 3x30
Benböj till tåstående 3x10
Utfall gå bakåt-balans 3x30
Bäckenlyft gå en bit 4x antal steg
Tryck på knäna rotation 4x12 på varje sida
+stretch

Torsdag
Utfall med axelpress 2x20
Axelpress med hantlar 3x15
Tricepsarmhävningar 3x15
Flyga med armarna 3x30
Tryck på knäna 3x20

Observera att promenader ej är med räknade nu. Det är för att jag inte vet hur långt jag kommer att gå än. Promenader skriver jag in i mitt träningsschema när jag har gjort det.


Planerar lite träning

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-09-27 » 13:48:40
Just nu sitter jag och planerar hur min träning ska se ut denna vecka. Jag vill att den ska vara så varierande och effektiv som möjligt samtidigt som det ska vara roligt. Vi får helt enkelt se hur den blir, kan vissa upp schemat när jag är klar. Samtidigt som jag knåpar med det tittar jag på Storm chasers.

Morgon promenad, köttfärssås och lite träningsvärk

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-09-25 » 15:59:38
Imorse stack jag och Lotus iväg på en liten morgon promenad, kände då rätt snart att jag har lite träningsvärk men jag bet ihop och fortsatte lite längre. Nu har vi precis kommit hem från pojkvännens föräldrar där vi åt spagetti och köttfärssås. Mums! Var riktigt gott med mat.

Nu ska jag ta det lugnt en stund framför TV:n och sen får vi se vad som händer.

Short workout

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Träning  |  Daterat - 2010-09-24 » 22:16:56
Hej!
Har kört ett kort träningspass nu på kvällen.

Utfall med axelpress 3x20
Axelpress med hantlar 3x20
Tricepsarmhävningar 3x12
Flyga med armarna 3x12
Tryck på knäna 3x30


Nu tar jag det lugnt och tittar på filmen Wild Wild West med Will Smith och Salma Hayek.

Tips för er som vill ha personlig tränare

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Tips  |  Daterat - 2010-09-24 » 12:27:37
Hej!
Det är säkert många av er som kämpar med träningen och gärna skulle vilja ha en personlig tränare. Dock kostar ju det en hel del. Men jag har ett tips.
Bli medlem på iform.se. Där kan du planera in dina träningspass i en kalender som du har under din profil, dagen innan träningspasset får du ett mail från i form där dem påminner dig om att du ska träna nästa dag och vad det är du ska göra. Du kan också följa dina framsteg med hjälp av kurvor och grafer.
Du kan bland annat se din viktkurva, kaloriförbränning och genomförda träningspass.
Där kan du också rita upp dina rundor och spara.

Ett bra till till oss som tränar.

Losing it with Jillian

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-09-23 » 20:05:23





=
En kanon kväll!

Lunch avklarad

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-09-23 » 14:04:39
Hej!
Käkade lunch för ungefär en timme sedan, det blev kyckling och fullkornsmakaroner. Idag har jag checkat av lite olika saker som jag har varit tvungen att göra och även fått sms om att jag har ett paket att hämta ikväll. Får se om jag hinner det eller inte, min kille skulle troligtvis på bilträff ikväll och om han nu kommer åka dit innebär det en promenad och hämta paket samt biggest loser+losing it with Jillian ikväll. Nice! Men vi får se helt enkelt.

Det är min nya jacka som har kommit och det vore trevligt att ha den tills imorgon då jag ska på kalas. Idag fyller nämligen min far år och han skulle ha lite kalas imorgon så då tänkte jag och mamma åka dit. Mamma har nämligen inte sett hans nya hus som han köpte i våras så då slår vi två flugor i en smäll.


Denna jacka är det som har kommit.

Beautiful fish

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Foton  |  Daterat - 2010-09-22 » 21:11:21







Middag och Idol

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-09-21 » 20:19:31
Hej!
Idag blev det att bjuda pojkvännens killkompis på mat. Det blev tacos så inget märkvärdigt direkt. Nu är det idol som gäller och sen får vi se vad som händer.

Late night jog

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Träning  |  Daterat - 2010-09-21 » 12:44:01
Igår vid kl 23:10 drog jag och Lotus ut på en sen joggingtur. Den blev inte lång, bara någon km men ändå. Ville inte vara ute för långe eftersom det var så sent. Men det är ju även det lilla som räknas också. Ska ta en sväng ikväll med plus att jag ska göra något annat under dagen.

Our dragon would not eat

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-09-20 » 17:53:38
Våran drakfisk har under en tid inte velat äta. Anledningen tror vi är för att vi har gjort iordning det nya akvariet och då tagit sten från det gamla. Hursom helst har han varit lite trälig så idag kom min kille hem med fem små neontetror som han glatt svalde.

Han verkar ha tröttnat på de räckor vi gett honom och protesterat. Levande fisk vill han därmot ha och det är ju tur det. För att jaga är ju halva nöjet, speciellt om man är rovfisk.




Visst är han vacker?

Hungrig

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-09-20 » 12:28:02
Åh jag är så hungrig. Men jag vet inte riktigt vad jag vill ha. Om man ska äta något som finns här hemma eller om man ska köpa något.

Då har man röstat idag

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-09-19 » 23:07:07
Hej!
Ni har röstat idag, eller ja åtminstone ni som får rösta. Jag var iväg vid halv åtta ungefär och röstade på min gamla skola. Shit vilka minnen som kom tillbaka. Deta var på min gamla grundskola jag röstade på. Haha har inte varit där sedan högstadiet, när jag var hos en kompis som bodde där så satt man alltid vid bänkarna på skolgården med en massa folk och ibland blev det lite huss. Men det behöver vi inte gå närmare inpå, hihi.

Men tillbaka till ämnet så har jag röstat och imorgon får vi se om det parti jag röstade på vann eller inte. vilket parti tror du vinner? Berätta gärna!



Produkter jag använder mig av dagligen

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Mode/Smycken/Produkter  |  Daterat - 2010-09-19 » 00:57:41
1. Ansiktsrengöring.

Pure calmille rengöring+ansiktsvatten 2 i 1.
Rengör och stärker din hud tack vare det biologiska kamomillets mildhet och fräschör. Rengjord från orenheter andas din hud på nytt.
Applicera morgon och kväll med hjälp av en bomullstuss på ansiktet och ögon. Behöver inte sköljas av.

Denna använder jag morgon och kväll.

2. Återfuktande gelé

En mycket fräsch hudvård med rent biologiskt kamomillextrakt. Appliceras i ansiktet för att återfukta och friska upp huden.

Använder jag efter ansiktsrengöringen på morgonen.

3.Mjukgörande créme

Pure Calmille Ansikte & kropp
Återfuktar och skyddar huden varje dag. Ansikte & kropp.

Denna använder jag som bodylotion. Eller enbart på väldigt torra ställen. Använder även vanlig bodylotion.

4. Rengöringsservetter.

Samma effekt som ansiktsrengöringen men i servettform. Använder jag inte varje dag dock utan om man har brottom eller liknande.

5. Nattcréme

Ålderstecken & lyster-lystergivande nattcréme.
Applicerar jag i hela ansiktet varje kväll. OBS! Fick denna när jag beställde rengöringsprodukterna. Behöver inte sådant ännu, men när jag ändå fick den gratis kan jag lika gärna prova den.

6. Figurformande créme för magen.

Minceurcafé vert platt mage.
Varje dag, morgon och kväll, massera in denna créme på magen och midjan med cirkulära rörelser tills den helt absorberats av huden. Ska inte användas av gravida kvinnor.

Använder jag morgon och kväll. Innehåller grönt kaffe som ökar ämnesomsättningen. Ska bli kul att se om den fungerar. Återkommer med information när jag använt den ett tag.

7. Figurformande gelé för problem områden.

Minceurcafé vert för problemområden.

Massera in denna gelé varje dag, morgon och kväll, på önskade områden genom cirkulära rörelser tills den helt absorberats av huden. Ska inte användas av gravida kvinnor.

Använder denna på låren, rumpan och höfterna. Den funkar faktiskt, har sett små resultat på låren samt på rumpan. Men återkommer med mer information om denn produkt också.

8. Fotcreme

Apolivas fotcreme.
Den här fotcremen är rik på naturliga ämnen som mjukar upp dina fötter. Går snabbt in, kladdar inte.

Många glömmer fötterna men kom ihåg dem är lika viktiga som händerna.

9. Handcreme

Apolivas handcreme.
Den här handcremen mjukar upp händerna med hjälp av naturliga oljor och glycerin. Går snabbt in, kladdar inte.

Lördagsmys=minispa

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Tips  |  Daterat - 2010-09-18 » 23:19:53
Hej!
Tittar just nu på Monster in law eller monster till svärmor som den heter på svenska. Har precis använt lite hårborttagningskräm på benen och när filmen är slut ska jag hoppa in i duschen och exfoliera hela kroppen, sen smörja in mig med lite olika produkter som jag använder mig av. Kan skriva vilka det är och vad dem används till efter duschen osv.
Haha det känns verkligen att jag behöver exfoliera mitt ansikte, det känns lite som en apelsin. Nej nu överdriver jag lite men.


Ett litet tips jag kan ge er som vill få vackrare hud är att följa dessa steg:
♥Exfoliera regelbundet, ca 1-2 ggr i veckan. Finns många bra produkter som man kan köpa i affärerna.
♥Återfukta huden varje dag med hjälp av en bra bodylotion.
♥Detta kanske är ganska tråkigt men ack så sant, drick mycket vatten. Dock inte överdrivet mycket vatten, utan 1-2½ liter om dagen.

Ett annat tips jag ska ge er är sola inte solarium!!! Använd hellre brun utan sol. För man vill ju behålla sitt ungdomliga utseende så länge man kan och solarium gör att man blir rynkig i förtid. Not hot.

Surt sa räven om rönnbären

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-09-18 » 15:40:08
Ja vad ska man säga. Det så regnar när jag håller på och kastar in ved. Eldandet har också tagit hur länge som helst känns det som. Fryser och har ont i kroppen= inget roligt alls.

Nu gäller det bara att fortsätta med ett leende på läpparna, blir kämpigt men inte omöjligt.

Skit väder

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-09-18 » 13:17:38
Vilket skit väder det är då, tittar just nu på John Tucker must die. Efter filmen ska jag kasta in resten av veden hos mamma och sen ska jag städa.

Happy Endings

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-09-17 » 23:28:39
Sitter med Melinda i soffan och tittar på filmen Happy Endings. Inte så jättebra måste jag medge men jaja.

Hos mamma och tjänar lite pengar

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-09-17 » 19:57:56
Hej!
Är just nu hemma hos min mor och ska vara hundvakt idag och imorgon. Ska slänga in lite ved, städa och rasta lite hundar så vi får se hur mycket jag hinner tjäna ihop.
Det är i stort sätt det jag gör just nu. Tittar lite på TV nu och snart ska jag elda lite så man får lite värme.

To the foodstore!

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-09-16 » 15:38:01
Snart ska jag gå ner till mataffären och köpa något till dagens middag. Funderar på om jag ska göra kyckling av något slag. Har en idé i huvudet men vi får helt enkelt se.

Ska plocka iording lite innan jag går bara.

På dagens schema

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-09-16 » 10:49:41
♥Hämta tvätten.
♥Plocka in i diskmaskinen.
♥Dammsuga & skura golv.
♥Borsta Lotus.
♥Duscha & göra mig iordning.
♥Springa iväg på ett möte.
♥Träna.
♥Handla mat.

Frågan är bara om jag hinner allt, får försöka hinna.

Tvättdag

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-09-15 » 15:47:09
Idag är det tvättning som står på schemat, dock kommer jag inte att bli färdig. Men jag får fortsätta imorgon bitti eftersom tvättstugan var ledig.


Ikväll blir det promenad och nått gott till middag.

TV4

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-09-14 » 22:38:17
Hej! Sitter och tittar på TV4 nu och deras valprogram. Imorgon ska jag troligtvis springa iväg och rösta. Har hela tiden vetat vad jag ska rösta på men det är ingenting jag vill ta upp här av två anledningar
  1. Min blogg är ingen politiskblogg där jag kommer skriva en massa politik.
  2. Människor ska själv ta reda på vilket parti dem ska rösta på. Jag tror att väldigt många blir påverkade när dem får reda på vad kändisar, bloggare och andra ska rösta på. Man måste själv ta reda på vart man står och vad man ska rösta på. Jag vill inte att någon av mina läsare ska påverkas av min politisk åsikt.
Jag kan bara säga det att jag står för det jag röstar på!

YvesRocher

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-09-14 » 12:40:47
Hej!
Nu på förmiddagen stack jag iväg till Brinken och hämtade ut mitt paket som kom igår. Paketet är från Yves Rocher, dvs det innehöll skönhetsprodukter. Visar upp paketet lite senare.

Only

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Mode/Smycken/Produkter  |  Daterat - 2010-09-13 » 19:57:51





Behövs enbart 6 enkla ord. JAG ÄR KÄR I DESSA PLAGG. Så himla snygga, bryter mörkertrenden som hösten brukar dra med sig. Och jag älskar dessutom vitt.
Första plagget är en cardigan med rosett på ena axeln, den finns i två olika färger(vitt och beigeaktig) och rosetten finns även i två olika former (denna välgjorda och prydliga och den andra skulle jag beskriva lite slarvigt gjort).
Andra plagger finns i tre olika färger: vitt, svart och marin.

Från only.com

Mitt lilla pucko

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Lotus  |  Daterat - 2010-09-13 » 15:21:19

Chicken for lunch

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Kost/recept  |  Daterat - 2010-09-13 » 11:52:06
Dagens lunch bestod av:

1 hackad tomat
½ hackad röd paprika
3 champinjoner (stek dem)
2 små kycklingfileér.
Estrella tortillia dipp blandat med naturell yoghurt.

Monday morning

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-09-13 » 07:50:37

God Morgon allesammans!
Någon som är uppe? Jag är det iaf, diggar lite MTV breakfast club och lite waka waka med shakria. Nice!
Ska äta lite frukost nu och sen är det bara sätta igång. Ska se om det finns tvättid, träna, dammsuga, skura. Köra rnt här hemma som en virvelvind hade jag tänkt.

Sängen snart

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-09-12 » 23:07:54
Idag har det varit fullt upp. Nu på eftermiddagen/kvällen har jag varit hos familjen Milton och ätit lite mat och efterfirat Pia som fyllde år igår. Nu är jag hemma igen och jag kom hem till att min kille och hans kompis höll på med det nya akvariet och som vänligt får man alltid göra något. Så en lugn kväll blev det väl inte. Dock har jag haft väldigt trevligt idag så dagen har varit väldigt bra.

Men nu går jag och lägger mig.
God natt ocg sov sött.

Så fixar du hösten

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Tips  |  Daterat - 2010-09-12 » 00:13:20
Många blir lite deppiga eller sjuka under hösten och vinterhalvåret. Men detta kan man lätt fixa till med hjälp av dessa enkla tips.


Ät mycket frukt och grönsaker. Tack vare dess innehåll vitaminer, mineraler och antioxidanter håller du immunförsvaret på topp.

Tänk positiva tankar och se det positiva som hösten har att erbjuda. Tänker du negativa tankar blir din tillvaro deppig, så enkelt är det.

Se upp för snabbmaten,
godis och dåligt fett för det innehåller ingen näring och det är just det du behöver mycket utav under vinterhalvåret. Välj en balanserad kost med kolhydrater, proteiner och fetter som ger dig näring.

Starta dagen med varm gröt. Det gör att du håller dig mätt längre och dessutom håller fibrerna kroppen varm.

Regelbunden träning gör dig starkare - både fysisk och mentalt. Du förstärker ditt immunförsvar samtidigt som du blir piggare. En 30 minuters promenad per dag räcker. Passa på att vistas utomhus när det är ljus för extra energi som behövs för att motverka depression.

Vitaminlistan:

A-vitamin
finns i ägg, fisk, smör, morötter, aprikoser och spenat.
B-vitamin finns i groddar, ägg, bönor, kött, mjölk, baljväxter och fullkorn.
C-vitamin finns i potatis, tomater, citrusfrukter, bär och kiwi.
D-vitamin finns i fiskleverolja och äggula.
E-vitamin finns i bönor, ärtor, groddar, jordnötter, havre och broccoli.
Zink finns i kött, fisk, grönsaker, fullkornsprodukter och nötter.
Järn finns i skaldjur, kött, nötter, mörkgröna bladgrönsaker och bönor.



Källa: Improveme.se

Tips från mig

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Tips  |  Daterat - 2010-09-11 » 22:25:09
Hej!
Ligger för tillfället i soffan och tittar på An American Werewolf in London och jag ska ge er ett tips.

SE ALDRIG DENNA FILM!!!
Den är verkligen urusel, visst detta är bara min åsikt och visst filmen är från 1981. Men den är verkligen dålig och man kan lika gärna spendera dessa ca 2 timmar på något annat.



En annan film som jag kan tipsa er om är Black Sheep.
Filmen handlar om ett genforskningsprojekt som går fel och gör de ofarliga fåren till blodtörstiga monster och terroriserar en farm på Nya Zeeland.

Denna film är inte heller bra kan jag säga er. Den är klassad som en skräck/komedi och den är inte läskig och inte heller rolig. Och denna film är gjord 2007.


Men detta är enbart en personlig åsikt och jag respekterar om ni tycker dessa filmer är bra. Jag tycker bara inte det.

Fåglarna check

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-09-11 » 18:37:57
Då har man sett till fåglarna, haha fick 100 kr samt böcker för att byta lite vatten. Nice! Iaf nu har jag ätit och sitter och tittar på lite TV. Är det någon mer än jag som tycker att det visas en hel del skit på TV:n nu? Men det börjar ju en hel del bra program under september och oktober. Har inte kommit iväg på någon jogging tur än men det får blir lite senare ikväll sen, har ingen lust nu när man precis har ätit och allt.

Iväg och mata fåglar.

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-09-11 » 14:32:40
Hej!
Snart ska jag iväg och mata en bekants fåglar. Sen ska jag även köpa lite mat. Kväll blir det något kött, sallad och stekta champinoner. Gott gott. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på men jag ska hinna med en jogging tur iaf.

Igår gjorde jag inte så mycket. Tittade på Pirates of the caribbean. Gick och la mig ganska tidigt så så mycket mer än det blev det inte.

God morgon

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-09-10 » 10:27:20
Har varit uppe ett tag nu och ska börja plocka iordning lite här hemma. Måste plocka in disken i diskmaskin. Känner verkligen inte för det men jag måste.

Uppdaterar mer senare.

Kyckling med sallad och stekt svamp

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Kost/recept  |  Daterat - 2010-09-09 » 19:18:46
Hej!
Åhh jag har precis ätit en underbart god middag.

Släng in kyckling fileérna i ugnen på den värmen som står på paket. Krydda varje fileé med lite curry.

Blanda till en sallad du själv gillar. I mitt fall bestod den av:
♥Grön Sallat
♥ En tomat
♥ Röd paprika

Blanda till dressingen. En påse Estrella Tortilla Dip och 3dl naturell yoghurt. (Detta är supergott till kött och fågel, har aldrig provat till fisk men det är säkert gott med)

Hacka upp färska champinoner i valfri storlek. Innan servering steker du till dem i en stekpanna med lite smör till dem är gyllenbruna.


Och så här ser det ut när det är klart. Dock har inte dressingen hamnat på tallriken ännu.
Ett super tips till er som vill äta en nyttig, fettsnål middag. Plus att den är super god.

Svettigt

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Träning  |  Daterat - 2010-09-09 » 13:15:57
Hej!
Just nu sitter en svettig Michelle här och skriver haha. Disgusting I know men sån blir man efter en timme och tio minuters step-up i varierande takt. Har både kört jogging takt och "normal", långa steg och höga steg. Man känner så ganska äcklig men fan vad skönt ändå. Man känner sig så himla duktig. Samtidigt som jag skriver detta dricker jag Super Gainer Pro som är ett återhämtningspulver som man blandar med vatten eller mjölk. Skriver om produkten lite senare.


Jag har Super Gainer Pro med Choklad smak. Ett tips är att blanda den med mjölk. Att blanda den med vatten smakar inget vidare enligt mig iaf.

Något man inte ser varje dag

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-09-08 » 15:58:14

En helikopter flygandes utanför fönstret er man inte varje dag.

Step-up

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Träning  |  Daterat - 2010-09-08 » 15:55:43
Nu har jag kört lite step-up. Gud vad skönt!

Lunch

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-09-08 » 12:15:09
Hej!
Har precis ätit lunch, blev gårdagens köttfärssås med fullkornsmakaroner. Nu tittar jag på Biggest loser och ska sätta igång med lite städning nu igen. Diskmaskinen är i full gång och nu återstår lite små plock och dammsugning. Sen ska jag TRÄNA!! Yes haha. Blev ingen dagens övning igår eftersom jag inte kunde bestämma mig för vilken jag skulle köra. Hade också inte tid eftersom jag hade annat att göra men jag funderar på att lägga upp en i eftermiddag.

Nu måste jag iaf sätta igång.

Working out

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Träning  |  Daterat - 2010-09-07 » 14:48:18
Hej!
Just nu så är det träning som gäller. Tänkte att jag skulle slänga upp en dagens övning lite senare. Måste bara bestämma mig för vilken jag ska visa er idag.

Datorn är hemma igen

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-09-07 » 11:18:00
Nu har jag äntligen min dator igen. Glömde den hemma hos min mamma när jag var där i helgen. Därför har jag inte kunnat blogga. Så nu vet ni det, men allting återgår till det vanliga nu.

Ny design

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-09-04 » 22:36:49
Vad tycker ni om den nya designen här på bloggen? Är den bättre än den förra som var grå? Personligen är jag en sån människa som blir glad av färger, så jag tycker denna passade lite bättre.

Eftersom jag är urusel på bloggdesigner, har inte ens photoshop haha så använder jag mig av en sida som heter bloggdesign.nu där man kan låna, köpa eller sälja bloggdesigner. Finns jättefina gratis designer och fina designer från alla möjliga priser.
Gå in och kika där om du som jag själv inte kan göra designer själv.

Min brors flickvän

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-09-04 » 21:41:07
Hej!
Tittar på min brors flickvän. Har inte sätt filmen förut så.



Har någon av er sätt filmen? Vad tyckte ni om den?

Träffade min farbrors fru

Kommentarer - 1 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-09-03 » 13:59:30
Hej!
Träffade på min farbrors fru när jag var nere på stan. Trevligt att stötta på henne med tanke på att dem har bott i Ungern i kanske fyra år nu. Min farbror som jobbar på Saab (flygplanen INTE bilmärket) har varit där nere och lärt upp dem som jobbar på Saab i Ungern eller något likande tror jag. Nu har dem iaf varit hemma i två månader så det var kul att träffa henne igen.


Ner på stan

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-09-03 » 08:48:41
Vid kl 10 ska jag dra ner på stan för att jag har ett möte. Tar ungefär en timme och jag har verkligen ingen lust. Vill egentligen bara dra täcket över huvudet men det är bara att bita ihop och görat. Det är ju trots allt bara en timme. Just nu sitter jag i soffan och tittar på Wife Swap. Har ätit frukost och snart blir det duschen.

Supersugen

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-09-02 » 22:12:35
WTF?? Vad är detta för film egentligen. Allting blir ju bara sjukare och sjukare ju längre in man kommer i filmen.

Losing it with Jillian

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-09-02 » 20:06:53
Åh love it, love it, love it. Haha jag älskar sådana program..

Bild lånad från Google.se

2 September

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-09-02 » 14:41:20
Hej!
Drog iväg kl 9 imorse på en powerwalk till Charlottenborg eftersom jag skulle hämta ett paket. Visar upp det lite senare. Just nu håller jag på med en massa saker samtidigt och det är nästan så att jag inte vet vad jag heter. Att alla ringer mig också gör inte saken bättre. Då känner man sig bara ännu mer stress och kaos. Så fort jag är klar ska jag ägna lite tid till bloggen. Funderar på om jag ska lägga upp en dagens övning, för det är ingen mening med att lägga upp dagens outfit eftersom den består av mjukis kläder. Haha fast det skulle jag egentligen kunna göra.

Onsdag 1/9

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-09-01 » 22:18:35
Hej!
Nu har det varit fullt upp hela eftermiddagen samt kvällen. Har städat vardagsrum plus stora hallen så nu är det bara att dammsuga och skura köket. Sen har min pojkväns kompis varit har och tittat på nya akvariet (som faktiskt var det jag skulle visa er idag. Nu har det kommit ut i från köket in till vardagsrummet. Och vi har hittat en plats där den passar perfekt. För att kunna ha akvariet där var vi tvungna att möblera om lite, tex att flytta TV:n och högtalarna.

När akvariet och allt väl var på plats passade jag på att torka av och putsa till det. Tänkte ta insidan imorgon. Ja och sen har vi ätit mat och tittat på fångarna på fortet. Efter det åkte min pojkväns kompis hem och vi gjorde lite akvarie tester samtidigt som vi tittade på Time out. Det är ungefär eftermiddagen/kvällen i stora drag.

Imorgon drar jag iväg till Charlottenborg då jag ska hämta ut ett paket som kom idag. Hade velat hämtade idag men vi hade ju fullt upp så det hanns inte. Blir att ta det det första jag gör imorgon.

Tänkte då slå två flugor i en smäll och ta en powerwalk dit och sen får min pojkvän åka och hämta mig när jag är färdig. Eftersom det inte finns någon frukost hemma får jag passa på att köpa det då med.

Haha mycket som ska göras imorgon, men då är man inte sysslolös iaf. Nu ska jag titta lite på TV och sen ska jag sova.

Ett sånt här akvarie är det som har fått flytta in här. Lägger upp en bild imorgon. Så får ni även se möbleringen.

Städningen fortsätter

Kommentarer - 0 st.  |  Kategori - Allmänt  |  Daterat - 2010-09-01 » 13:08:08
Hej!
Eftersom städningen inte blev klar igår(eftersom vi åkte in till linköping) så får jag fortsätta med den idag. Det är inte så mycket kvar och det är rätt skönt att städa när man ser hur fint det blir efteråt. Måste även hinna med att handla lite mat och träna.